Senin, 01 September 2014

α διδάξει αγγλικά στην Ιταλία, θα βρείτε διάφορα είδη των διαθέσιμων για την απασχόληση. Η πιο κοινή, φυσικά, είν

Για όσους ονειρεύονται να διδάσκουν στο εξωτερικό, η Ιταλία είναι συχνά η πρώτη χώρα που έρχεται στο μυαλό. Όμορφη, ιστορικά, και περιβάλλεται από μια αίσθηση του ρομαντισμού, η Ιταλία είναι ένα όνειρο για τους περισσότερους Δυτικούς που σκοπεύετε να ταξιδέψετε για μια καριέρα.

Θα πρέπει να προέρχονται, όπως δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, ότι η διδασκαλία της Αγγλικής θέσεις εργασίας στην Ιταλία είναι κάπως δύσκολο να αποκτηθούν. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και πολλοί αιτούντες, και αν είστε ελπίζοντας να εξασφαλίσει μια θέση θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να αποδείξει τον εαυτό σας.

Προσόντα

Για να διδάξει αγγλικά στην Ιταλία, θα πρέπει να αποκτήσουν την πιστοποίηση TEFL. Αυτό θα πληρούν τις προϋποθέσεις για να διδάξει σε ένα σκηνικό τάξης. Πιστοποίηση TEFL είναι εύκολο να πάρει, και συχνά προσφέρονται ως μεταπτυχιακή τάξη στο κολέγιο για εκείνους που σχεδιάζουν για διδασκαλία στο εξωτερικό. Όσοι δεν TEFL θα έχουν μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή να πάρει προσληφθεί.

Ένα πράγμα που θέτει την Ιταλία, εκτός από τις άλλες χώρες του εξωτερικού είναι το γεγονός ότι, προκειμένου να πάρει μια εργασία διδασκαλίας, μια προσωπική συνέντευξη είναι ένας μούστος. Θα πρέπει να καθίσει με τους μελλοντικούς εργοδότες σας και να τους συναντήσουμε στο πρόσωπο, πριν να είναι πραγματικά προσληφθεί. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προγραμματίσετε το χρόνο σας και τον προϋπολογισμό σας γύρω από ένα ταξίδι στην Ιταλία για τους σκοπούς της συνέντευξης.

Αν είστε τολμηροί, μπορείτε πάντα να κινηθεί προς την Ιταλία, πριν να ξεκινήσετε την αναζήτηση για θέσεις εργασίας. Αλλά εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες για να πάρει προσληφθεί, ή αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι παραταχθεί πριν να μετακινηθούν στο εξωτερικό, θα πρέπει να προγραμματίσετε για μερικά ταξίδια εμπρός και πίσω.

Θα πρέπει επίσης να αποκτήσουν ένα ιταλικό θεώρηση εργασίας. Όπως στις περισσότερες χώρες, αυτό είναι μια μακρά και μερικές φορές δύσκολη διαδικασία. Να είστε έτοιμοι να παράσχουν οποιαδήποτε και όλα τα έγγραφα τα πράγματα όπως ο γάμος, η ιθαγένεια, και την αποφοίτηση από το σχολείο. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία όσο το δυνατόν νωρίτερα, έτσι ώστε τα μελλοντικά σχέδιά σας δεν κατέχονται από την τήρηση βιβλίων.

Πού να λειτουργήσει;

Μόλις έχετε αποφασίσει να διδάξει αγγλικά στην Ιταλία, θα βρείτε διάφορα είδη των διαθέσιμων για την απασχόληση. Η πιο κοινή, φυσικά, είναι η διδασκαλία στα σχολεία. Αγγλικά στην Ιταλία δεν είναι τόσο διαδεδομένη όσο είναι σε άλλες χώρες, όπως το Μεξικό ή την Κίνα, γι 'αυτό δεν είναι κατ' ανάγκην διδάσκονται στα δημοτικά σχολεία? Ωστόσο, είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε πανεπιστήμια και άλλες υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Μια τεράστια αγορά για τους καθηγητές Αγγλικών στην Ιταλία είναι η περιοχή των ιδιωτικών σχολείων. Εάν μπορείτε να πάρετε προσληφθεί από ένα ιδιωτικό σχολείο, θα βρείτε τον εαυτό σας σε μια εξαιρετική θέση. Τα ιδιωτικά σχολεία προσφέρουν την καλύτερη αμοιβή από μακριά, και παρέχει ένα ορισμένο ποσό της ασφάλειας της εργασίας δεν βρέθηκε αλλού.

Είναι επίσης δυνατόν να προσληφθεί από μια εταιρεία ή γλώσσα ίδρυμα, όπου θα πρέπει να διδάξει αγγλικά συνομιλίας με τους ενήλικες. Δεδομένου ότι τα αγγλικά είναι η γλώσσα αποδεκτή για πολλές μορφές της παγκόσμιας επικοινωνίας, ενήλικες στην Ιταλία είναι πολύ ενδιαφέρονται να μάθουν αυτό και μερικές φορές απαιτείται να το πράξει από τους εργοδότες τους. Μερικές επιχειρήσεις θα προσλαμβάνουν καθηγητές Αγγλικών για να εκπαιδεύσουν τους υπαλλήλους τους στα αγγλικά. Θα βρείτε επίσης μια αφθονία των βραδινών μαθημάτων που είναι ανοικτή για το κοινό.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar