Senin, 01 September 2014

υση παραμένει υ

Το βιογραφικό σας θα αντανακλά. Θα πρέπει να είναι σε θέση να αντανακλούν τα πάντα-το χαρακτήρα, τις δεξιότητες, τα επιτεύγματα, την εμπειρία και τα προσόντα.

Αναφέρω όλα αυτά τα πράγματα που νομίζετε ότι ο αναγνώστης πρέπει να γνωρίζει. Όπως:

Ποιος είσαι εσύ;
Πώς σας ταιριάζει για την εργασία;
Ποια είναι τα επιτεύγματά σας;
Πώς θα σας βοηθήσει εργοδότη στην επίτευξη των οργανωτικών στόχων;

Εδώ είναι μια λίστα με τα πιο ΚΟΙΝΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ συνηθισμένα λάθη:

1.ACCOMPLISHMENTS:
Συμπεριλάβετε τα καθήκοντά σας, αλλά μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τα επιτεύγματά σας. Σε αυτό το ανταγωνιστικό κόσμο τα πάντα είναι επίτευγμα οδηγείται. Το πρόσωπο πρόσληψη σας θέλει να είναι σίγουρος ότι θα αποδειχθεί να είναι ένα πλεονέκτημα για την εταιρεία του.

Αναφέρετε όλα τα επιτεύγματά σας που σας βοήθησαν να περπατήσει διαφορετικό από το πλήθος.
Καταγράψτε όλα τα πράγματα που σας έκαναν να ξεχωρίζουν.
Αναφέρετε πώς θα ήταν ένα πλεονέκτημα για την εταιρεία σας.
Ποιες ήταν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν από τον οργανισμό σας και πώς να σας βοηθήσει να τις ξεπεράσουν.
Τι αποτελέσματα της εταιρείας που έλαβε από την υλοποίηση των ιδεών σας.
Τι όλα όσα κάνατε για να κερδίσετε επιχείρηση για την εταιρεία σας;
Πώς θα βοηθήσει πραγματικά τον οργανισμό σας σε χρόνο και χρήμα;
Πώς ήταν η σχέση σας με τους πελάτες σας;
Ποιες ήταν οι στρατηγικές σας για επέκταση των επιχειρήσεων με τους πελάτες υψηλής καθαρής αξίας σας;

2.NO ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
Δοκιμάστε και να παρέχουν μόνο τις σχετικές πληροφορίες για τον εαυτό σας. Δεν θα πρέπει να περιλαμβάνουν την ηλικία σας, το φύλο, το χρώμα, τη φυλή, την οικογενειακή κατάσταση, το ύψος, το βάρος, την ημερομηνία γέννησης κ.λπ. Ακόμα και χόμπι θα πρέπει να περιλαμβάνονται μόνο όταν συνδέονται άμεσα σχετίζονται με την εργασία περιοχής. Χρησιμοποιήστε το χώρο που έχουν διατηρήσει για προσωπικές λεπτομέρειες για να αναφέρω μερικά ακόμη από τις αρετές σας.

3.REFERENCES:
Ποτέ μην αναφέρουμε αναφορές απευθείας στο βιογραφικό σας. Μπορείτε να τα απαριθμήσω σε ένα ξεχωριστό φύλλο χαρτί και θα πρέπει να δώσει μόνο όταν ζήτησε συγκεκριμένα από τον εργοδότη.
Ακόμα θα πρέπει να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν φράσεις όπως: Παραπομπή διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος.

4.PRESENTATION:
Προσπαθήστε να κάνετε το βιογραφικό σας όσο το δυνατόν. Το βιογραφικό σας αντανακλά το προσωπικό σας χαρακτηριστικά. Θα πρέπει να είναι σωστά οργανωμένο και γραπτές. Χρησιμοποιήστε σφαίρες από τις παραγράφους για να περιγράψει κάθε τμήμα στο βιογραφικό σας. Γενικά, ο εργοδότης δίνει 20-30 δεύτερη σε ένα συγκεκριμένο βιογραφικό. Και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διαβάζει ό, τι θέλετε να διαβάσετε. Σφαίρες βοηθήσει στη μετάβαση από σημαντικά σημεία γρήγορα και εύκολα.

Μην κάνετε γραμματικά λάθη. Θα αφήσει μια κακή εντύπωση για τον εργοδότη. Διαβάστε ξανά και ξανά για να βρείτε οποιοδήποτε σφάλμα μεταξύ των γραμμών. Γράψτε σύντομες προτάσεις σχετικά με τις ιδιότητες και τα επιτεύγματά σας. Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε πάρα πολλά διαφορετικά είδη των γραμματοσειρών.

Θα πρέπει να δείχνουν πάντα το βιογραφικό σας σε λίγα άτομα πριν από την αποστολή έξω. Βοηθά στο να γνωρίζει πόσα οπτικά ελκυστικό βιογραφικό σας.

Ένα βιογραφικό είναι ένα επίσημο έγγραφο και ως εκ τούτου η χρήση των προσωπικών ουσιαστικά και αντωνυμίες πρέπει να περιοριστεί.
Πάντα να χρησιμοποιείτε καλής ποιότητας χαρτί και εκτυπωτή για την εκτύπωση το βιογραφικό σας.

5.RESUME ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ E-MAIL:
Η εμφάνιση του ένα βιογραφικό μερικές φορές παραμορφώνεται όταν αποστέλλονται ως συνημμένο μέσω e - mail. Ή δεν μπορεί να ανοίξει με την ίδια μορφή σε άλλα πρόσωπα υπολογίζει καθώς ανοίγει στον υπολογιστή σας. Μερικές φορές ο αριθμός των σελίδων μπορεί να αυξηθεί, ή η ευθυγράμμιση μπορεί να αλλάξει. Για να αποφευχθούν όλα αυτά κινδύνου θα πρέπει να στείλετε e-mail το βιογραφικό σας σε κάποιον γνωστό και ελέγξτε εάν η μορφοποίηση του φαίνεται να είναι η ίδια.

6.LIST ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:
Ένα βιογραφικό θα πρέπει πάντα να έχουν πληροφορίες τοποθετημένα σε σειρά σπουδαιότητας για τον εργοδότη.

Αν οι σπουδές τους πριν από την εφαρμογή για τη δουλειά ή να ανήκουν σε έναν τομέα όπως η επιστήμη, όπου η εκπαίδευση παραμένει υψηλότερο από εργασιακή εμπειρία αναφέρω πρώτα τα προσόντα σας. Αλλά εργασιακή εμπειρία αναφέρεται πριν από την εκπαίδευση, αν έχετε ένα. Όποιο από τα δύο θα σας βοηθήσει περισσότερο στην πώληση τον εαυτό σας θα πρέπει να αναφέρεται για πρώτη φορά.

Σε βιογραφικά εκπαίδευση ή εμπειρία αναφέρονται σε αντίστροφη σειρά. Υποτίθεται ότι η πρόσφατη πτυχίο ή επαγγελματική πείρα σας θα είναι πιο χρήσιμο για τον εργοδότη.

Έτσι, για να συνοψίσω θυμηθείτε να μην αναφέρουμε τίποτα στο βιογραφικό σας ότι μπορεί να πάει ενάντια σε σας. Για παράδειγμα:

Οι διακρίσεις λόγω ηλικίας είναι ακόμα παρούσα και έτσι θα πρέπει να αποφεύγετε όλα τους τρόπους και τα μέσα που μπορεί να αντικατοπτρίζει την ηλικία σας. Οι εργοδότες μπορούν να υποθέσουμε ότι είστε πάρα πολύ νέοι ή ώριμοι για να χειριστεί την εργασία. Ή μπορεί να σας απορρίψει, με το φόβο ότι μπορεί να πάρει θέση εκεί μία ημέρα.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar