Senin, 01 September 2014

ει να επιδιωχθεί

Σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ζωής μας, είμαστε χορήγησε την «ευκαιρία της ζωής." Είναι μια ευκαιρία που δεν έρχονται στο δρόμο μας πολύ συχνά, και συνήθως αυτός που θα οδηγήσει σε τεράστια οφέλη για μας, αν μπορούμε να καταφέρουμε να τον συλλάβει πριν γλιστρά μακριά. Μερικοί από εμάς είναι σε θέση να αρπάξει Ahold, ενώ άλλοι μπορεί να χάσουν την πρόσφυσή τους, για οποιοδήποτε λόγο και να χάσετε την ευκαιρία.

Η αρχική απογοήτευση και η απώλεια που αισθανόμαστε είναι κατανοητό και αναμενόμενο. Αλλά αυτό που πολλοί από εμάς κάνουμε σε εποχές όπως η σημερινή είναι η εφαρμογή του απογοήτευση για τα πάντα στη ζωή μας. Εμείς ράπισμα ένα κόκκινο "αποτυχία" ετικέτα στα μέτωπά μας και να πετάξει στην πετσέτα. Επειδή εμείς δεν "πετύχει" σε αυτή την ευκαιρία, θα πείσουμε τους εαυτούς μας ότι θα τα καταφέρουμε ΠΟΤΕ σε στόχους και τα όνειρά μας. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια!

Ενώ είναι αλήθεια ότι ορισμένες ειδικές ευκαιρίες εμφανίζονται μόνο «μια φορά στη ζωή," αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες που έρχονται ο τρόπος μας. Πολλοί από εμάς δημιουργούν μια ψυχική όραμα της συσκευασίας των ονείρων μας είναι τυλιγμένο σε. Έχουμε πάρει επισυνάπτεται στην εν λόγω συσκευασία, και πιστεύω ότι αν το όνειρό μας δεν θα συμβεί σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, ή με έναν ορισμένο τρόπο, τότε έχουμε αποτύχει. Ευκαιρίες έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, όπως κάνουν τα όνειρα και τους στόχους μας.

Όταν κοιτάς αρκετά στενά, <i> περισσότερα </ i> δυνατότητες είναι κυριολεκτικά «μια φορά στη ζωή" πιθανότητες - έννοια, κάθε ευκαιρία έχει τη δική του μοναδική του ιδιότητες, τα οφέλη, και το επίπεδο των αποτελεσμάτων. Σπάνια είμαστε παρουσιάζονται με την ίδια ακριβώς μέρα με τη μέρα ευκαιρία. Είναι όλα ξεχωριστά και σημαντικά στο δικό τους τρόπους. Μερικά από αυτά είναι BIG ευκαιρίες που θα μας ωθήσει άμεσα στο επιθυμητό αποτέλεσμα μας σε ένα μεγάλο άλμα, ενώ άλλα είναι μικρότερα και ίσως προχωρήσουμε μπροστά μας μόνο ένα μικροσκοπικό κομμάτι. Είναι όλα καλά όμως, επειδή η πρόοδος είναι πρόοδος!

Ενώ κάποιες ευκαιρίες φαίνεται να πέσει δικαίωμα σε γύρους μας, μπορούμε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές μας δυνατότητες, κάθε μέρα. Εδώ είναι δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό:


<b> Αναζητήστε και βρείτε </ b> - Υπάρχουν τόσες πολλές μεγάλες ευκαιρίες εκεί έξω, αν εμείς απλά πάρτε το χρόνο να κοιτάξει. Σκεφτείτε έξω από το κουτί. Εξερευνήστε εναλλακτικές δυνατότητες που θα κινηθεί πιο κοντά στο στόχο σας. Διαβάστε τις εφημερίδες και τα περιοδικά, και να περιηγηθείτε στο Internet, με την πρόθεση να βρει κάποιες ευκαιρίες για τον εαυτό σας. Τις περισσότερες φορές καταλήγουμε να λείπει τους γιατί δεν ψάχνουμε. Ρύθμιση με την πρόθεση που σας ενδιαφέρει για αυτούς, και θα τα βρείτε (ή θα σας βρουν). Κρατήστε ένα ανοικτό μυαλό και να μην φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι νέο ή ασυνήθιστο.


<b> Δημιουργήστε τη δική σας </ b> - jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah Όποια και αν είναι ο τελικός σκοπός σας, σκεφτείτε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να ανοίξει κάποιες πόρτες για τον εαυτό σας. Ίσως θα μπορούσατε να δωρίσουν τα ταλέντα σας σε μια αντάξια οργανισμό, ή είναι ένας οικότροφος για κάποιον στον επιθυμητό τομέα σας. Ζητήστε από εκείνους που κάνουν ό, τι θέλετε να κάνετε, και να τους ζητήσει ερωτήσεις σχετικά με το πώς ξεκίνησε. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι και κολακευμένος που πρέπει να επιδιωχθεί για συμβουλές, και πολλά είναι πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, ακόμα κι αν είναι με την προσφορά κάποιους πόρους ή τις επαφές. Κάντε μια λίστα με κάθε ιδέα που έχετε, που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να προχωρήσουμε προς τα εμπρός για τους στόχους σας. Νομίζω ότι μπορεί να εκπλήξει τον εαυτό σας με τις μεγάλες ιδέες που δεν έχετε σκεφτεί ποτέ.


Όταν έρχεται δεξιά κάτω σε αυτό, υπάρχουν πολλά, πολλά, πολλά μονοπάτια με τον ίδιο στόχο. Μερικά από αυτά μπορεί να κλείσει για μας, αλλά πάντα υπάρχουν άλλοι για να εξερευνήσετε. Αν συνέντευξη 100 άτομα σε παρόμοιες σταθμούς της σταδιοδρομίας, Σίγουρα θα έπαιρνα το καθένα έχει μια πολύ μοναδική ιστορία για το πώς έφτασαν εκεί που είναι σήμερα.

Τυχαίνει να πιστεύω ότι αν έχετε μια βαθιά, διακαή επιθυμία να κάνει κάτι συγκεκριμένο με τη ζωή σας, τότε θα το κάνουμε - εφ 'όσον δεν έχετε δώσει μέχρι πριν φτάσετε εκεί. Το ταξίδι προς την επιτυχία μπορεί να είναι τόσο απογοητευτικό, τρομακτική και. . . διασκέδαση! Είναι όλα στη στ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar